Zentica

Toegang tot uw klantenzone

Heeft u een noodgeval?

Schiet op en we bellen je meteen.

Contacteer ons

+34 91 06 06 129

+44 7594 868857

Of bezoek ons op onze kantoren in Madrid en Londen.

Zentica-koekjes

We gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor marketingactiviteiten en om u een betere ervaring te bieden. Lees over hoe we cookies gebruiken en hoe u ze kunt controleren door op Voorkeuren te klikken.


Voorkeuren

Privacy-voorkeuren

Wij respecteren uw recht op privacy, u kunt ervoor kiezen om het verzamelen van gegevens van bepaalde soorten diensten niet toe te staan. Het niet toestaan van deze diensten kan echter invloed hebben op uw ervaring.

  • Sessiecookie
    Sessiecookies zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website, evenals het accepteren van cookies.
    VEREIST
  • Cookie XSRF-token
    Dit Cookie is noodzakelijk voor de goede werking van Zentica-formulieren, waardoor het gebruik of het indienen van formulieren door bots en andere geautomatiseerde tools wordt vermeden.
    VEREIST
  • Google Advertenties
    Dit Cookie verzamelt informatie van uw browser over uw gebruikersprofiel.
  • Google Analytics
    Dit Cookie geeft ons informatie over uw Zentica gebruikerservaring om u elke dag meer en betere diensten te kunnen bieden met een betere ervaring. Met dit Cookie helpt u ons te verbeteren.

Privacybeleid

Wie we zijn

De eigenaar van de site www.zentica-global.com is Zentica LTD, evenals de eigenaar en verantwoordelijk voor de bestanden met de persoonlijke informatie die vrijwillig door haar gebruikers zijn verstrekt en die alle door de wet vereiste veiligheidsmaatregelen hebben genomen voor de bescherming van de gegevens en de privacy van haar gebruikers. De verwerking van persoonsgegevens die via deze website wordt uitgevoerd, is in overeenstemming met de bepalingen van wet 15/1999 van 13 december en met de veiligheidsmaatregelen die daarop van toepassing zijn volgens het Koninklijk Besluit 1720/2007 van 21 december.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Als u een opmerking achterlaat op onze site kunt u ervoor kiezen om uw naam, e-mail en webadres in cookies op te slaan. Dit is voor uw gemak, zodat u uw gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen als u nog een opmerking achterlaat. Deze cookies gaan een jaar mee.

Als u een account heeft en inlogt op deze site, stellen wij een tijdelijke cookie in om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd wanneer u uw browser sluit.

Wanneer u inlogt, zullen we ook verschillende cookies instellen om uw inloggegevens en schermweergavemogelijkheden op te slaan. Logincookies gaan twee dagen mee en geven optiecookies een jaar lang weer. Als u 'Onthoud mij' selecteert, zal uw login twee weken duren. Als u zich afmeldt bij uw account, worden uw aanmeldingscookies verwijderd.

Als u een artikel bewerkt of plaatst, wordt een extra cookie in uw browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonlijke informatie en vermeldt alleen de ID van het artikel dat u zojuist heeft bewerkt. Het vervalt na 1 dag.

Met wie we uw informatie delen en hoe lang we deze bewaren

Als u een commentaar achterlaat, worden het commentaar en de bijbehorende metadata voor onbepaalde tijd bewaard. Dit is zodat we opeenvolgende opmerkingen automatisch kunnen herkennen en goedkeuren in plaats van ze in een gematigde wachtrij te houden.

Van de gebruikers die zich op onze site registreren (indien van toepassing), slaan we ook de persoonlijke gegevens op die ze in hun gebruikersprofiel opgeven. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke gegevens op elk moment bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Sitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten heeft u op uw informatie?

Als u een account heeft of opmerkingen heeft achtergelaten op deze website, kunt u verzoeken om een exportbestand te ontvangen van de persoonlijke gegevens die wij over u hebben, inclusief de door u verstrekte gegevens. U kunt ook vragen dat wij alle persoonlijke gegevens die wij over u hebben, verwijderen. Dit omvat geen gegevens die wij verplicht zijn te bewaren voor administratieve, juridische of veiligheidsdoeleinden.

Waar we uw gegevens naartoe sturen

Commentaar van bezoekers kan worden beoordeeld door een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Recht op informatie

Als de gebruiker besluit om informatie aan te vragen, ondersteuning te vragen of zich te registreren op onze website, zullen de gegevens die strikt noodzakelijk zijn om het doel te bereiken waarvoor onze website bestemd is, namelijk de informatie, promotie, verkoop en levering van onze diensten, die allemaal beschikbaar zijn op onze website, worden opgevraagd.

Zij zullen in geen geval worden gebruikt voor andere doeleinden dan die waarvoor zij vrijwillig op de Website zijn ingevoerd. De door de gebruiker verstrekte persoonlijke gegevens worden onderdeel van een persoonlijk gegevensbestand. Deze persoonsgegevens worden verwerkt, mits de gebruiker vooraf zijn of haar toestemming heeft gegeven, die hij of zij geeft door op de knop 'Verzenden' of 'Registreren' te klikken, en kan die toestemming herroepen wanneer hij of zij dat wenst.

Degenen die vrijwillig hun gegevens aan de eigenaar van het Web verstrekken via een van de middelen die voor dat doel zijn vastgesteld, geven te allen tijde toestemming en gaan ermee akkoord dat zij dit uitdrukkelijk, nauwkeurig en ondubbelzinnig weten:

- Dat de introductie in het bestand en de behandeling van de persoonlijke karaktergegevens als doel heeft de ontwikkeling en het voordeel van diensten via de website en het onderhoud van de relaties tussen het web en zijn gebruikers.

- Dat de gebruiker wordt geïnformeerd over het verplichte of facultatieve karakter van zijn of haar antwoord op de hem of haar gestelde vragen, alsmede over de gevolgen van het verkrijgen of weigeren van een antwoord daarop. Op deze manier moet u verplicht de velden van het gegevensformulier invullen om u op de website te registreren, zodat u, als u de gegevens niet invult en het formulier niet accepteert, geen gebruiker van de website kunt zijn of de gevraagde informatie niet kunt ontvangen.

- Die hebben permanent de mogelijkheid om toegang te krijgen tot hun gegevens, zodat ze de contactgegevens kunnen raadplegen om toegang te krijgen tot al hun gegevens, ze te wijzigen en ze volledig en rechtstreeks te annuleren.

- Dat u Zentica LTD toestemming geeft om uw gegevens te gebruiken voor de doeleinden die bij het huren van een van de producten of diensten in het bijzonder zijn aangegeven.

- Dat u te allen tijde uw toestemming kunt intrekken door een bericht naar het web te sturen, via de daarvoor bestemde kanalen. Daarnaast wordt u op de hoogte gebracht van en gaat u akkoord met het volgende

Als u zich gaat registreren en/of een van de diensten die door het Web worden aangeboden gaat aanschaffen en klant wordt, accepteert u het volgende: De persoonlijke gegevens van de klant zullen deel uitmaken van een bestand dat eigendom is van Zentica LTD en zullen worden verwerkt voor de doeleinden van KLANTBEDRIJF, ONDERHOUD, COLLECTIE, ADVERTENTIE EN GEGEVENSACCOMMODATIE.

De klant geeft ook zijn uitdrukkelijke toestemming voor het gebruik van zijn gegevens door Zentica Global S.L. om ze te verzenden, op welke manier dan ook, met inbegrip van elektronische, commerciële informatie of reclame over zijn producten of diensten. De gegevens van de klant zullen te allen tijde worden behandeld in overeenstemming met de bepalingen van Wet 15/1999, van 13 december, Bescherming van Persoonsgegevens.

In het geval dat u kiest voor een datahosting service, back-up of een andere dienst waarmee u ons gegevens over uw activiteit verstrekt (uw klanten, leveranciers, personeel, enz.), wordt de klant verantwoordelijk geacht voor het bestand en wordt Zentica Global S.L. geacht verantwoordelijk te zijn voor de verwerking, en moet u ons informeren over het veiligheidsniveau van de gegevens die u host. Indien u ons niet informeert, begrijpen wij dat u ons alleen basisgegevens heeft verstrekt.

In deze gevallen geldt, in overeenstemming met Art. 12 van de LOPD, het volgende: 1. De PROCESSOR zal de gegevens alleen verwerken in overeenstemming met de instructies van de FILE CONTROLLER, en met het oog op het hosten van de gegevens of enig ander doel dat, ondanks het feit dat het een andere naam heeft, bestaat uit het hosten van de gegevens van de bestandsbeheerder door de verwerker (reservekopieën, e-mailbeheer, webbeheer, enz.), en zal deze niet aan derden doorgeven, zelfs niet voor opslag.

De toegang tot persoonsgegevens is noodzakelijk voor de levering van de dienst. De PERSOON VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET BESTAND machtigt de PROCESSOIRE om, indien nodig, de dienst voor de hosting van de gegevens uit te besteden, met de verplichting voor de PROCESSOIRE om ervoor te zorgen dat de onderaannemer in dit geval de veiligheidsmaatregelen naleeft waartoe hij verplicht is en om de PERSOON VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET BESTAND van de onderaannemer op de hoogte te brengen zodra hij er kennis van krijgt.

2. De PROCESSIEVE BEHEER verbindt zich ertoe de nodige technische en organisatorische maatregelen te treffen om de veiligheid van de persoonsgegevens te waarborgen en de wijziging, het verlies, de verwerking of de ongeoorloofde toegang ervan te voorkomen, overeenkomstig artikel 9 van de organieke wet 15/1999 betreffende de bescherming van de persoonsgegevens en het koninklijk besluit 1720/2007 van 21 december, dat de voornoemde wet ten uitvoer legt. De veiligheidsmaatregelen moeten, afhankelijk van de aard van de verwerkte gegevens, overeenkomen met het basisniveau en kunnen van gemiddeld of hoog niveau zijn.

3. Zodra aan de contractuele bepaling is voldaan, moeten de persoonsgegevens worden vernietigd of teruggestuurd naar het PERSOON VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET BESTAND, alsmede alle steunbetuigingen of documenten die persoonsgegevens bevatten die worden verwerkt, tenzij er een wettelijke bepaling is die de bewaring ervan voorschrijft. Wanneer er verantwoordelijkheden kunnen ontstaan tussen de AANSPRAKELIJKHEIDSBEHEER en de SUBMITTEE, kan de SUBMITTEE de gegevens naar behoren geblokkeerd houden.

4. Indien de PROCESSIEVE BEHEER de gegevens voor een ander doel gebruikt, ze meedeelt of ze in strijd met dit contract gebruikt, wordt hij ook verantwoordelijk geacht voor de verwerking en is hij aansprakelijk voor de inbreuken die hij persoonlijk heeft begaan. U kunt uw recht van toegang, rectificatie, verzet en annulering uitoefenen door te schrijven naar de bestandsbeheerder op het volgende adres: 20-22 Wenlock Road, Londen, N1 7GU.

Als u informatie of ondersteuning gaat vragen, verklaart u dat u op de hoogte bent gebracht van het volgende:

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand en worden gebruikt om te reageren op uw verzoek om informatie of ondersteuning, waarvoor u uitdrukkelijk toestemming geeft. Als u uw recht op toegang, rectificatie, annulering of verzet wilt uitoefenen, schrijf dan naar Zentica LTD, 20-22 Wenlock Road, Londen, N1 7GU, waarvan wij u op de hoogte stellen, in overeenstemming met de bepalingen van Wet 15/1999, van 13 december.

Informatie over gebruikers

Wij leggen wel uw IP (Internet Protocol) gegevens vast die zijn toegewezen aan de abonnee die eigenaar is van de telefoonlijn op het moment van de verbinding met dit web, met het oog op de veiligheid en de samenwerking met justitie.

De gegevens worden door de dienstverlener bewaard gedurende de door de geldende wetgeving vastgestelde periode.

De toegang tot deze website kan het gebruik van cookies met zich meebrengen, wat de verdere navigatie van de gebruiker zal vergemakkelijken.

Dankzij de cookies is het voor Zentica LTD. mogelijk om de browsers van geregistreerde gebruikers te herkennen nadat ze zich voor de eerste keer hebben geregistreerd, zonder dat ze zich bij elk bezoek hoeven te registreren om toegang te krijgen tot de diensten en informatie die exclusief voor hen zijn gereserveerd. De gebruikte cookies kunnen de door andere aanbieders gemaakte cookiebestanden niet lezen.

De gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn browser zo te configureren dat hij op het scherm wordt gewaarschuwd voor de ontvangst van cookies en om de installatie van cookies op zijn harde schijf te voorkomen. Hiervoor moet de gebruiker de instructies en handleidingen van zijn browser raadplegen voor meer informatie. Geen enkele cookie maakt het mogelijk om contact op te nemen met het telefoonnummer, e-mailadres of enig ander contactmiddel van de gebruiker. Geen enkele cookie maakt het mogelijk om informatie van de harde schijf van de gebruiker te halen of toegang te krijgen tot persoonlijke informatie. Ze associëren de browser van een bepaalde computer simpelweg met een anonieme code.

De enige manier waarop de privé-informatie van een gebruiker deel kan uitmaken van een cookiebestand is door de gebruiker persoonlijk die informatie aan de server te geven.

Recht van toegang, verzet, annulering en rectificatie

De gebruiker heeft te allen tijde het recht om toegang te krijgen tot zijn gegevens, deze te corrigeren als zijn gegevens onjuist zijn, zich te verzetten tegen elke vorm van behandeling die verband houdt met de instandhouding van de contractuele relatie en zich af te melden voor de diensten van Zentica LTD.

Deze rechten kunnen na accreditatie van de persoonlijkheid in de formulieren en binnen de termijnen die zijn vastgelegd in het Koninklijk Besluit 1720/2007 van 21 december, schriftelijk worden uitgeoefend op het adres dat is vermeld in de Juridische Notitie. De verwerking van persoonsgegevens en de verzending van mededelingen langs elektronische weg, indien van toepassing, zijn in overeenstemming met de voorschriften van de organieke wet 15/1999, van 13 december, betreffende de bescherming van persoonsgegevens en wet 34/2002, van 11 juli, betreffende de diensten van de informatiemaatschappij en de elektronische handel.

Informatie over minderjarigen

Zentica LTD. is geen voorstander van minderjarigen die zonder toestemming van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers op het web surfen. Als u zich zorgen maakt over het gebruik van de diensten van deze website door uw kinderen, raden wij u aan om de toegang van uw kind tot het internet te controleren of om filters te gebruiken voor het surfen op het internet. Kinderen mogen hun gegevens niet op het webformulier invullen.

Wijzigingen in het privacybeleid

Zentica LTD behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, haar Privacy Policy te wijzigen. Deze wijzigingen zullen op deze pagina worden geplaatst, zodat u altijd weet welke informatie wordt verzameld, hoe die informatie kan worden gebruikt en of deze aan iemand bekend wordt gemaakt.